så?

Det händer så mycket omkring mig och jag är som en svamp. Jag suger åt mig allt och funderar innerligt över det.  Jag funderar på om det är moraliskt riktigt att problematisera det som händer andra. Om jag kan diskutera det i bloggen på riktigt alltså. Annars tänker jag tvärtom mot det där "g hatar att alla bara hånglar" och börjar se det som att ju mer alla andra hånglar desto fler kompisar får jag. eller? Det är i alla fall popaganda och trots febern och sjukdomen vägrar jag att inte vara glad. festival ftw!  

popaganda!

Man kan säga att popaganda är det senaste, det kan man verkligen. Jag vaknade med ont i hela kroppen samt trodde att peters mage var trasig och jag var tvungen att sy ihop den. det sistnämnda var värst, men jag har en himla träningsvärk. Byggde festival hela dagen igår och trots att idag är min PLUGGdag så ska jag åka och bygga och bada och lalla runt. För er som inte hört sagan om syrsan och gräshoppan eller om det är myran kan jag säga att jag inte är så förutseende. Men väldigt glad. vi ses på popaganda!!!1

dagens skämt!

A guy walks into a bar. He says to the bartender,
"Can I have a bag of helicopter flavor chips?"
The barkeep says, "Sorry, we only have plain.

Gud, vad mycket man walks into a bar jag drog i centralamerika. Alla kidsen från usa skämtade bara om döda spädbarn. Det tycks vara det senaste i politiskt inkorrekt humor.

idag såg jag en sån här hund


Den satt i passagerarsätet på en röd och blank bli som kom åkande på mangårdsvägen. Hunden hade tassarna i det öppna fönstret och tungan hängde ut. Man skulle kunna säga att den såg ut som en jättefånig karikatyr. Jag älskar fåniga hundar. Nästan så mycket att jag vill köpa en pudelkorsning.

Ps. En sak som hänt på den väldigt ytliga fronten är att jag har fått lockigt hår. Jag vet inte hur det gick till men jag vill tro att det är för att jag är lycklig. Som knorren på grisen liksom. En annan sak jag idealiserar mycket är att tappa glas. Då jävlar är man lycklig. ds.

landet ligger

De som har hängt med i mitt liv vet att jag flyttat till flemingsberg. Min kusin köpte en lägenhet i stockholm när han en dag kom på att han ville bo här. Sen tjatade han hit bror sin och bad upprepade gånger mig och peter att flytta in. Så vi flyttade hit nyss. Här om dagen kom han på att han ska flytta till göteborg. Detta är alltså inget skämt utan han har sagt upp sig. Jag tar det dock med ro då vi får bo kvar och han kommer väl och hälsar på ibland. Jag blir dock lite sugen på att göra en ny bloggusåpa om det hela. Vi får se... Men om någon behöver Bo kan ni väl säga till, no?

dagens sms:

< Ptja. Jag kanske skaffar en trolldegsfitta då!
Och appropå grön och arg, det går fan inte att köpa
bananer längre! Alla har samma färg som kryptonit.>

Jag undrar förstås lite blygsamt om det inte finns olika färger på kryptonit. Roligast idag var när hästen och katten försökte umgås, De var inte helt på samma plan men katten är så himla kelig så han gav inte upp. Sen var frasse elak mot en annan häst så han kanske inte får någon mat imorgon.

Note to self:

Ett kommatecken är inte ett skämt. åtminstone inte ett särskilt roligt sådant.

Saker artar sig!



Jag fetingpeppar på spelningen och tackar igen gud att det finns människor med bra åsikter som gör sådär sinnessjukt bra musik. Kanske ännu mer de som går mot strömmen när det gäller hiphop och säger någon verkligt och vettigt. Jag ÄLSKAR saul williams. Jag älskar brandtal och allt det hemska och relevanta som får mig att rysa och jag älskar att han vågar se det. Men nu pratade jag ju om atmosphere. Spelning nästa vecka, det kommer svänga. Samma dag har jag upprop i skolan... Jag har fått hem ett brev med checklista och inbetalningsblankett för kåren (jag vill inte, säg att jag inte måste vara med i kåren). Hur som helst känns skolan verkligen så rolig att jag håller på att sprängas. Jag är fortfarande jättenervös och kommer ha seriös hjärtklappning när jag går stegen till skolan och går in genom fel dörrar osv.
Igår var jag småfull och ringde moa bara ändå, jag passade på att prata genusstudier så hon fick lugna mig. Moa är så satans bra. Idag var jag hemma hos sof och klappade hennes hund och hennes bäbis (den förstnämnda ska de tyvärr lämna tillbaka men den första behåller de). Hon lånade mig lite kurslitteratur och sa att det kommer gå skitbra. Jag litar på soffi, det kommer gå skitbra. Sen ska vi läsa C-kursen tillsammans. Så sa hon.
En av böckerna de haft var om historiska sexualiteter och jag bläddrade lite i den... Foucault, here goes.Jag fastnade dock med Fanny Ambjörnssons doktorsavhandling "i en klass för sig" som handlar om olika kvinnligheter och jag bara älskar henne. Inte så att jag vill gifta mig med henne men vissa saker har sån finess att jag önskar att jag hade skrivit det... En sak som måste kännas konstigt är väl ändå att ha med någon ens far skrivit bland noterna. Eller nej? Jag älskar honom litegrann också.


Pieuh, mycket att säga. Annars är jag mest i stallet och kramas med frasse. Jag ska bli hästtjej igen, det är så mycket annat som inte ger mig något. Jag skulle kunna tänka mig lite sommarväder också men sen är jag nöjd.

okej! om jag ska gå i skolan MÅSTE jag sluta överkommatera allting jag skriver. Alltså det kan ju verka roligt och charmigt men tillslut kommer jag inte kunna sluta med det. Jag kanske till och med skulle börja skriva bloggen lite mer grammatiskt korrekt. Det är värt att fundera på i alla fall. 

pepplista: 
- bäbis, hund, häst och dyl. okomplicerade varelser
- feministböckerna
- skolan
- musiken
- ensam hemma! 

vi säger så då.


EFTERLYSNING!


Just nu saknar jag den där saken som får mig att skratta tills jag gråter. Eller alltså jag skrattar ofta och jämt men jag tänker något som kan muntra upp även när det är lite ledset. Typ en unge som säger firefuck, sånt menar jag.

man kan nog onekligen säga att det regnar.

Idag såg jag världens minsta barn härja runt med en jättestor häst. Det var underhållande och jag tror jag ska hålla mig i stallet några dagar. Synd att jag inte kommer kunna ta mig till bussen ens med mina jävla kramper. JA! here we go again, jag har faktiskt lovat att bloggen ska handla om mina kvinnliga problem så jag tycker det är viktigt att hålla fast vid. Det påminner mig om att jag inte beskrev senaste besöket hos gyn som jag lovade. (det är här du slutar läsa om du är typ min bror eller kusin eller någon annan som vill tro att jag inte har en fitta). kort briefing:
- de hade kakor och kaffe + en snäll receptionist och alla anställdas ansiktsporträtt upphängda där man kom in. trivsamt.
- doktorn var världens bästa och förklarade en hel massa för mig
- hon var även övertygad om att jag inte har endometrios (vilket iaf får mig en smula lugnare)
- för säkerhets skull kikade hon runt lite med ultraljud så jag fick se massa saker på en skärm, typ äggstockar och sånt. Det var ganska coolt faktiskt, jag har ju misstänkt att jag har såna saker men man kan ju aldrig vara säker. Dessutom påpekade hon att jag hade kissat nyligen. Först kändes det lite läskigt att hon kunde se det men återigen rätt spexigt.
- slutligen: jag fick ÄNNU starkare tabletter den här gången. Nu snackar vi mördartabletterna from hell.

Det har hänt så mycket i sommar men jag har lite bloggpaus tror jag. Eller? jag kanske bloggar för fulla muggar men det känns inte så.

oh virge!!



Fy tusan vad jag saknar min gamla roomie ändå. Jag saknar lindometiden och jag saknar helt enkelt alltihop. Jag saknar till och med när jag och sandra försökte ha fest och typ ingen kom förrän mitt i natten. Jag saknar när en snubbe från securitas ändå dök upp och skulle be oss vara lugna och vi hoppades att det var hans maskeradkostym. Jag saknar galna grannar och kidsen som kastade in ägg i köket och pizzerian som la majs på min pizza fast jag inte ville ha.

vattenskalle



det här är min kusin med oerhört stort huvud. Vi brukar inte försöka att inte reta honom för det.


newsflash!

Häromdagen insåg peter att han har fler lemmar än jag. Så nu retar han mig för det.
Har ni tänkt på att ordet lemmar ingår i ordet salemmarschen? Det märkte jag när jag tittade på susning imorse.

jag saknar någon att vara arg med.

Fast imorgon kommer virge till staden och det kanske är just det jag behöver. I övrigt ska jag bada och bli full men inte samtidigt. Jag gillar sommaren så jag håller på att gå sönder även om man svettas och bli yr.


Igår var vi på skansen så jag fick säga hejdå till mascot innan han flyttar. <3

RSS 2.0