vårvindar friska leka

På valborg ska min kör ha konsert. Det är ett gäng låtar jag inte kan + att vi ska ha blommiga klänningar på oss osv, ändå har jag bestämt mig att vara med och det ska bli superkul!!!1 Dock blir det ännu mindre pluggat, skulle ju läsa konstant fram till måndag. Nu var jag dock skamlös nog att maila min lärare och fråga om jag får skjuta på muntan. Jag skämms innerligt men peter uppmuntrade mig. Imorgon ska vårt råmanus in. Jag har inte skrivit ett råmanus :D Härliga tider hörrni! Idag ska jag ut till stugan och sätta potatis. puss!

Vaginadagen!

Japp, igår var det v-day. Jag volontärade som bekant efter bästa förmåga. Mitt gamla pophångel som jag inte sett på cirkus 5 år dök upp på planeringsmötet sist. Han är nog den sista människan i världen jag trott skulle sitta och prata feminism och bygga vaginor. Han hade enligt utsago fått en feministisk uppenbarelse när han läste om valfångst (Här är det på sin plats att gå tillbaka till konversationer som "varför hatar du kvinnor egentligen?" eller när han kallade min bästa vän en hora, ungefär då och därför vi slutade umgås förövrigt). I alla fall, ingenting har något med något att göra såklart men han hade läst genus A och B och vi pratade uppsatser tills det kändes riktigt jävla bra. JAg kommer vara sjukt nöjd både om jag skriver den och om jag struntar i den. Jag älskar insikter. Vi pratade bland annat om att man alltid måste komma fram till något, vilket man egentligen inte måste. Därför kan slutklämmen på min eventuella uppsats bli "informanterna gav inte entydiga uttryck för genusföreställningar kopplade till innebandyspelandet, kanske för att mina intervjufrågor sög men det är lugnt". Jag längtar faktiskt! Men nu har jag en vecka på mig att läsa 1000 sidor till den andra kursen så morgonen spenderades halvnaken på balkongen med en maskulinitetsbok och en kaffe i nypan. I think i love my life.

Vaginamonologerna var såklart super! Jag träffade dessutom på nemi och sara och grejer. Det var t-t-t-t-toppen! Tiina Rosenberg var nog bäst. Fast det var väldigt många bra monologer. Jag älskar den med ungen som säger att hennes fitta skulle ha en bak&framvändkeps på sig om den hade kläder. bra unge!

Vi stod vid pysselbordet en del också, och för att folk skulle kunna göra olika fittpins fanns tillgodo ett gäng tecknade och otecknade snusk-tidningar från 80-90talet. Alltså en serie var helt genialisk och handlade om hur en snubbe fastnade med snoppen i dammsugaren. Vi roade oss kungligt, jag och mye. Jag gillar henne skarpt.

Nu lunch, sen tillbaka till studierna. Jag ska inte skriva något om att jag köpte mina drömmars skor förra veckan, det känns så ytligt. Det är ju ingen som undrar direkt.

KUK.

dagen började så, och inte på det bra sättet. Nu försöker jag ta mig samman och komma in till stan. Jag hatar mitt humör.


Följ med mig?

Jag sitter och tittar på sista minuten och det finns en massa resor jag är sugen på. Mest lite solsken. Någon som följer med?

Sol vind och vatten

(höll på att skriva sol, vin och vatten, vilket såklart hade varit mer träffande.)


Idag är det sol. Jag älskar det! Jag har handlat blomjord, satt om skott, varit till systemet, gått runt i solen på huddingedagarna och lyssnat på barn som spelar blåsinstrument, tagit tag i läskursen, bäddat sängen, plockat ur disken och nu ska jag till skolan. Sen ska jag gå och handla mat. Jag får saker gjorda för jag skiter i det här nu. Jag skiter i stressen! Sådärja! vem skulle bry sig om jag skriver en uppsats eller inte.

Snart är det sommar, bäst att passa på att vara glad när värmen kommer.


undantag då,



Om man somnar i min säng får man skylla sig själv. Ja, då blir man smygfotad.

Respekterar ni mig?

Det är en ljuvlig solig dag som jag älskar över allt annat. Jag vill vara glad och gå ut i solen, jag måste det.
Jag har nästan bestämt mig för att inte skriva uppsatsen. Jag måste få leva också och just nu känns det rätt omöjligt. Slutar ni respektera mig om jag inte skriver uppsatsen? Var ärliga, tack!


ps. angående smågfotandet som kommenterandes i tidigare inlägg så tar jag iaf inte nakenbilder i smyg på någon annan än Peter. Ja... så ni kan vara lugna. och jag brukar inte fota folk som sover. Utom peter. ds.

Vem fan smygsuper utan mig?

Jag har alltid undrat lite när vinglasen så ofta är i disken. Förklaringen dock (morgonens paparazzi):

Frukostjoucie och inget mer spännande. Så svaret på frågan är väl att jag är den som smygsuper i det här hushållet.
Igår drack jag nästan en hel öl för att jag skulle jobba bättre. Det fungerade väl inte helt, men det var gott.

Idag kokar jag pasta till frukost av den enkla anledningen att jag är sugen på det. Ibland glömmer jag att man får göra så.

oh you make me dizzy!

Idag har jag lite stressrelaterad ångest. Jag har mailat syo och frågat om livet går under om jag droppar en kurs. Tyvärr har jag ingen bra motivering annat än att jag känner mig värdelös och aldrig kommer klara det. Ska maila min handledare också och beklaga mig lite. Funderar på om jag ska bli full. Det vore onekligen en lösning. Har ungefär 50 telefonsamtal som väntar (utan överdrift alltså, det är semijobbrelaterat). Chefis ringde just från hemtjänsten men jag vågade in svara, känner mig för stirrig.

Hur som helst löser jag det känslomässiga med manisk städning, tvättning och lyssnar på ABBA. Sån musik tycker jag passar jättebra när en känner sig som att man ska gå sönder eller håller på att bli galen. Sånt är livet är min klassiker när jag mår kasst. Jag tycker liksom att jag är lite rolig då och härligt sarkastisk.
Jag gillar förresten att vara i tvättstugan. Det är något av det mest avstressande jag vet, då får man liksom några timmar  till godo så att säga. Dessutom är det ganska trivsamt, iaf om man inte måste mangla, stryka och annat flantigt.

pojkbandspsykoser och tristess

För några nätter sen drömde jag en jättetöntig dröm (jag gör det ganska ofta och det ger mig självinsikt om hur töntig jag är) och soundtracket till den låten var en dänga av 3t som jag lyssnade på i mellanstadiet. Ibland tror jag att pojkband aldrig slutar Haunta en. vafanliksom? Jag gillar att jag ofta har soundtrack till mina drömmar, men jag betackar mig det där med pojkbanden. Inte lika mycket som Peter gör förstås, men ändå.

Jag bytte om på innebandyplanen igår eftersom jag inte hann något annat. Fick akut hoppa in med sibels vänner. Jag tycker det är okej, snubbarna i mitt lag byter alltid kläder på bänken. Iaf tröja men whatever. Det jag skulle komma fram till var att jag är så härligt avslappnad och sensmoralen är som Virge sa "Men Liv, det är så kul med dig. det spelar ingen roll hur lite kläder du har på dig, du är ändå inte sexig". Hon kan ha sagt utmanande också och jag älskar det.
Älskade bästa Virge kommer hit nästa helg med en solbränna som heter duga och lustiga souvernirer från indien hon ska kränga och bli rik på. Ingen har så mycket affärsidéer som henne, jag lovar INGEN.

dagens sms: "Vill du ha en hund? jag vill aldrig mer se henne och är hon kvar här så slår jag ihjäl henne."

Det som händer just nu är att jag försöker skaffa nya kompisar, samt att jag känner mig grymt tråkig.
Det är en dålig kombination uppenbarligen. Nu ska jag iaf till frasse, han får mig att må bra.

pyromani



När jag var ute och red förbi flaten såg jag att detta hopptorn var nedbrännt. Det suger ju litegrann.
Några meter senare gjorde en hund ett utfall mot oss och jag höll på att flyga av som en liten vante.

ps. idag har jag spelat match med parasites. KICK ASS! ds.

Snart!



Snart är eländet över och jag får umgås med människor!1 Jag ser fram emot detta väldigt mycket.
Ska bara skriva ihop skiten en gång för alla. Och ikväll ska jag fika med ninni, det är bra.

Biblioteksmingel

Jag har suttit i skolan bibliotek större delen av dagen för att skriva på min tenta. Helt oprovocerat slängde någon för några timmar sedan upp avspärrningar, alltså tänk Vip-avdelning inte vägavspärrning. Där hade gud-vet-vilka organiserat något föredrag om "den tredje identiteten" som handlade om några kids. Troligen kids med någon form av problem. Ja, jag vet inte det viktiga var att de tagit med sig cider, snacks, chips och en bag in box. Alla lär vi oss väl bättre i sällskap av en bag in box. Jag skulle kunna tänka mig ett glas vin så duktig som jag varit idag. Vin i biblioteket, vad kommer här näst?


hjälp mig då!

1. jag var nära på att tacka ja till att jobba imorgon. hur fan tänker jag egentligen?
2. funderar på att ha keps på balen, det känns väl okej? andra tips mottages tacksamt.
3. är det smart att läsa en kurs man inte lika gärna vill läsa som den andra, bara för att den andra går på distans och man inte har någon självdiciplin?
4.jag har fortfarande så satans ont i ryggen att jag håller på att bli tokig. Vad är det för fel på mig?
5. är det sommar nu?

Solen skiner och biblioteket hägrar

Japp. Jag sitter och skriver tenta en så oförskämt fin dag. Egentligen är det nog inte så fint, men det har blivit varmare så fort. Jag är mycket glad. Mest glad är jag över att jag fick ett litet ryck för att se över min högskoleansökan och hittade den ULTIMATA lösningen på mina funderingar. Jag känner mig sjukt nöjd, nu kan jag nog hantera hösten.
Vi hade uppsats-seminarie idag och det visar sig att jag inte alls ligger så långt efter som jag trodde. Det märktes att jag hade slängt in lite nonsens för att fylla ut mitt PM men mest fick jag bra och användbar respons på det.



Jag ska läsa 7,5 poäng hund!
och 30p teckenspråk om jag är behörig.
Jag har liksom inte orkat kolla.

Slutspelsskägg

Jag har inte tvättat håret på ett  bra tag. Ohygieniskt, skulle en del säga. Jag vill argumentera för att det är solidariskt. Jenny föreslog av okänd anledning att jag inte skulle tvätta håret innan hon fick ligga. Så nu sitter jag här med fett hår. Jag insåg nyss att jag ska på bal på lördag så jenny får nog snabba på med liggandet. om någon är sugen kan jag förmedla kontakt.

Yeah yeah

Jag vill bara förtydliga att jag är ledsen, men det är inte någon närstående som har dött. Jag behöver ingen enorm mängd medkänsla, jag ska bara processa lite. (tack jessica för att du är snäll) Jag är rädd att bloggen ligger nära till hands.

Idag fick jag ett "glad påsk" från blå. Jag antog att det kommit fel men blev glad ändå.

Det  var en bra dag idag.
Sen blev jag sådär trött.
Jag tror jag måste gå till doktorn och fråga om detta är riktigt riktigt.
Jag äter och sover bra men ändå är jag konstant slut.
Kanske järnet? protein? b12? säkert b12.

Jag har inte orkat vara nervös för påskmiddagen innan men nu är det visst så dags. Vad som helst kan hända.



Jag var faktiskt i min mammas stuga och såg en stor mängd djur.
Fast å andra sidan såg jag ett gäng rådjur i hägersten när jag gick från jenny.
Jag antar att lärdomen är att saker och ting finns framför ögonen på en.

jag drömde om henne

Jag drömde att hon liksom nästan levde. Eller jag ville tro det i drömmen och hon fanns en liten stund.
Det värsta är att jag inte kommer fatta det här på riktigt förrän i sommar när hon helt plötsligt INTE finns i värmland.

Det är en väldigt konstig period nu, liksom instabilt. Och en olycka kommer sällan ensam.

Och så vaknade jag i världens största säng som Sibel lånade ut (din gamlia alltså, vi har inte snott dubbelsängen) vilket är fab. Men jag nyser konstant så det var ingen idé att ligga kvar. Jag vill heller inte ha frukost och jag borde sätta mig med plugget direkt. Men det tar emot. Framförallt när det går så mycket energi åt att nysa. Snart måste jag nog väcka Peter, det är ju ändå lång fredagen.


R.I.P.


Jag somnade och vaknade med den tanken. Lena... finns väl? Hon kan ju inte inte finnas. Det verkar så fel.
Lena var världens bästa och jag sitter i skolan och gråter. Igår kände jag mig mest förvirrad.
M. ligger några månader före mig och har varit på begravningen osv. Hon har kommit till stadiet av the show must go on  medan jag känner som mye uttryckte det  "det gör så ont att solen går upp på morgonen som om inget har hänt".

Tur att jag har skolan att gräva ned mig i.

roligaste idag

Kan mycket väl vara att min lärare på den här kursen har utsetts till Sveriges sexigaste kvinna av QX. vad ska man säga?

Det går upp och det går ned

Men mest försöker jag få ordning på mig själv. Vilket sinnessjukt väder att gå och skaffa sig? Jag har shorts, fattar ni? Nu har jag officiellt slutat med långbyxor. Punkt.

Mmmm, sitter i skolan och ska skriva vad som motsvarar en hemtenta på något jag INTE kan. Men det kan nog lösa sig ändå. Eller det måste lösa sig, heter det visst.

Min nemesis var i tidningen idag.
Jag ville elda upp den men kom på att det inte var min tidning.
Sen var AIKtvillingarna med och jag älskade påstan en smula.

Ville jag något egentligen?

Yvonne Andersson, KD

"Vi har inget rasistiskt samhället"

Där kreverade jag och fascinerades av att hon bor i fantasyland.

Första dagen av mitt nya liv.

Jag unnade mig en rejäl sovmorgon, god frukost och riksdagsdebatt om samkönade äktenskap. Det får mig att önska att Alf Svensson är ett aprilskämt. Han säger saker som "hävdvunna erfarenheter" (om äktenskapets dignitet) och "självklart är det teologiskt" eller "det här handlar inte om diskriminering".  Han pratar om det där jag lär mig i skolan. Jag borde passa på att skriva en ner lite allt möjligt. Men först ska jag springa ut med återvinningen. På tal om detta såg jag någon som såg ut som min favoritgranne återvinna fel, förmodligen medvetet för att slippa gå så långt. Det är en känslig punkt för mig och det enda sättet för mig att fortfarande gilla personen är nog att låtsas att det inte var han.

Ang. debatten av homosexuella som vill gifta mig så är vi fortfarande kvar i att man måste ligga med någon för att förhållandet ska räknas som viktigt.

Dn's aprilskämt var LAMT som fan, vip kort i tunnelbanan. Skulle kolla när min tunnelbana gick sen och SL.se hade ett minst lika lamt skämt om att det ska bli olagligt att stå till höger i rulltrappan. Övervakningskameror och identifiering av gärningsmän. Kom loss!
Å andra sidan anser jag att första april stensuger, varför är det roligt att luras? Och varför är det roligt att gå runt och vara misstänksam en hel dag. Ett av mina livsprojekt är att vara naiv, jag tycker det är en viktig och vacker egenskap i en viss utsträckning. Men det är okej, knäck mig bara.

Här snackar vi däremot:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4785691.ab
MMM, men det är ju så aftonbladet skriver i vanliga fall med.



LOL. Nästa kristdemokrat säger att "det finns inget som säger att äktenskap är finare än partnerskap" EH? WAKE UP AND SMELL THE COFFE!!!1 Det relevanta är hur det ser ut juridiskt, inte om han tycker något är fint.

KD pratar om tvåkönade och enkönade relationer. Det är fanimej en bättre terminologi än den som kommer upp vanligtvis. Homosexuella förhållanden? Jag gillart inte alls faktiskt.

RSS 2.0