yeah!


ska man verkligen behöva sammanfatta året?



Gång på gång blir det nytt år. Jag tycker det är rörigt och svårt att sammafatta.

att vaccinera sig mot den nya influensan.



Mina symptom i ordning:
- allt jag åt började smaka beskt.
- ont som fan i armen
- illamående som inte helt gått över efter fem dagar
- eskalerande ont i armen så jag inte kunnat sova utan värktabletter

och så har jag börjat gå baklänges... nä vänta. inte riktigt. 
Och ja, jag bloggar med en hand. 

Om omtänksamhet.


Just nu är jag väldigt rörd. Min kursare, gruppkamrat men inte som att vi hunnit komma varandra nära, mailade just över lite uppgifter om lektionen jag missade i tisdags. Det kan man ju tycka är en liten grej, men nä! Jag hade inte bett henne eller någonting. Alltså:
1. hon märkte att jag var borta och tänkte att jag behövde få info om läxor och sånt.
2. hon mailade mig och skrev att jag saknades sist och undrar hur jag mår <3
3. dokumentet jag skulle ha fanns bara i pappersformat så hon satte sig och SCANNADE IN DET till mig. fy vad fint, jag blir så rörd!
4. Dessutom skriver hon i mailat något om att hon hoppas att hon inte stressar mig om jag ligger sjuk.

Det här är så sjukt mycket omtanke och empati att jag håller på att svämma över. Människor är snälla ibland, det vet jag. Men att sätta sig in i någon annans känslor i så många led är riktigt ovanligt. Jag borde ge henne en kram och en present för att hon är så fin.


Nu dricker jag frukostkaffe och längtar till marocko!

Inte min dag? Vems är det då?

Igår fick jag vaccin mot den nya influensan och Hej Hej sa jag innan jag var över bäcken. Vaknade i ett töcken för att min arm gjorde så ont. kom upp till köket innan det kändes som att jag skulle kräkas, så det var bara sjukringa mig och bädda ned mig. fy satan vad jag mådde. Dagen har klarats av med värktabletter men jag är riktigt missnöjd. Missar nettchens spelning som jag sett fram emot flera månader. Och det är nog tusende gången jag är sjuk i år, känns inte roligt mot jobbet men det är som det är. Räknar med att börja nästa år med att bli inkallad till chefen.  

Mycket går fel just nu och jag kan inte låta bli att undra varför. Kom inte in på någon av hlgskoleutbildningarna jag sökt till våren. Och det skulle vara min plan B (!). Det viktigaste i vår är RFSUutbildningen och kommer jag inte in på den börjar jag gråta. Fick inte gå instruktörskursen i feministiskt självförsvar och så har jag tackat nej till innebandyn. Det här funkar verkligen inte, vart är jag på väg?

Jag tänkte ge mig den här studen att vara tjurig, sen är det nya friska tag i morgon. Om jag kan klä på mig utan assistans dvs. Här är lite fina bilder från Bornholm som gör mig glad.











Fast Regina Spektor var bra!

i valet och kvalet

Jag är arg och irriterad på arvikafestivalens nya reklamfilmer, men allra mest är jag nog trött och less. Alltså vet jag inte om jag vill länka till skiten, jag har ju inget intresse av att de ska få fler klick? I sommar funderar jag allvarligt på bojkott. Man kanske skulle vidga sina festivalvyer? no?


vitt vitt vitt

Nu är det supervitt ute och två veckor tills marocko. Dessutom luktar det sopor i vår lägenhet, nära köket. Alltså ska jag sluta vara hemma så ofta tror jag. Idag blir det friskis och svettis alltså! sen jobb hela helgen medan de andra barnen roar sig. Det känns helt okej, så länge jag inte blir mer förkyld.

RSS 2.0