Ursäkta röran.

Jag flyttar nnú och hoppas att någon följer med. Speciellt mina haters, ni får mig att känna mig viktig.

NY BLOGG

kom igen?

AMS hemsida en helt vanlig tisdag. Jag letar jobb som jag inte är kvalificerad för (ja, det finns många sådana, tackar så mycket.) Hittar DETTA och fnissar till. Tänker först att det är obegåvat skrivet, men ju mer jag läser förstår jag ju att det är medvetet. Du som är van att jobba med en minoritetsgrupp ska få jobba med en minoritetsgrupp. Ja, för att jobba med döva är ju ungefär samma sak som att jobba med transpersoner?!

Sen hittade jag en annan annons från samma hem där de sökte behandlingsassistenter och explicit skrev att det var ett boende för romer. Sjukt sorgligt att de är medvetna om att gemene man är så vansinnigt rasistisk och att rasismen utsätts för i Sverige tycks vara den mest "legitima" i samhället. Fan vad äckligt allting är. De verkligen tigger och ber efter någon som kan jobba där med ett öppet sinne. och så är det ändå bland socionomträsketet de letar, alltså människor som valt att jobba med utsatta människor.

Dessutom lyssnade jag på en jättebra p3 dokumentär om rodney king där de intervjuade en så otroligt hemsk och rasistisk överklassmänniska att jag höll på att avlida några gånger. Jag vill spänna fast dem i något och tvinga dem att lyssna och diskutera tills de slutar vara rasister. Jag avskyr att vardagsrasism mörkas så mycket och att det är så lätt att sitta och vara privilligierad och komma undan med vansinnigt mycket.

jaha?



Ersätter (hyffsat) genomtänkta blogginlägg med gnälliga och menlösa statusuppdateringar på facebook. Det här håller inte. Facebook meddelar mig att jag har fem kompisar som är med i gruppen "älskar att bli kliad på ryggen". Fy fan vad ointressant tänker jag och funderar fortfarande på om människorna som tyckte det var nödvändigt att gå med är tråkiga (förlåt, tickan) eller om facebook är tråkigt för att det används till just sådana saker.

Snabb uppdatering:
- måste börja använda blogger men har separationsångest
- ska på intervju på onsdag och försöker att inte jinxa det
- blir nog ingen praktik, framförallt inga pengar
- gudars skymning, varför är jag inte med i a-kassan?
- hösten börjar snart och jag ser som vanligt fram emot allt!
- sonisphere imorgon, fy vad spexigt.
- kollektivet är i upplösningstillstånd men jag orkar inte göra någon dokusåpa av det den här gången.

Näe, om jag skulle börja ta och blogga på riktigt igen. Kanske blir bra.


RSS 2.0