WHAT ELSE IS ON?!

Jag är trött förkyld och trasig så jag landade framför tv'n i tron att det sändes något lättsam underhållning. Nej, det är bara patriarkatet på tv. Hej doctor phil! Min fru har blivit våldtagen så jag brukar psykiskt misshandla henne eftersom det får mig att må så dåligt. Min manlighet är skadad för att min fru är besudlad. Doctor phil svarar att frugan INTE ska göra slut med idioten.



Men det är ju patriarkatet på alla andra kanaler också så jag får väl återgå till mina feministböcker.
Har just läst ut pittstim förresten, och försöker bestämma mig vad jag tycker. återkommer.

tamtaraum!

Jag försov mig massivt. Vaknade en massa för att jag är så satans förkyld. Nu är klockan ett och tentan ska vara inne tre eller fyra. Jag minns inte men antar att skrivarna kommer krångla som utavbara helvete. Vem bryr sig egentligen om Ellen Key? Min nya mobil stänger också av sig när det känner för. Ingenting kan man lita. Det blir nog ingen maskerad med min hälsostatus. Med jämna mellanrum ringer någons telefon i biblioteket. Ringsignalen är introt till sex and the city och personen svarar högt och käckt varje gång.

oh really?!

Det är visst inte bara jag som är spydig i text. Barbara Caine och Glenda Sluga skriver:
"Även Freud ansåg att kvinnors sexualitet var passiv, och att den väg som kvinnor måste vandra från småflickans aktiva barnsliga sexualitet, till den vuxna kvinnans vaginala, passiva sexualitet var mödosam och svår".
Jag förstår att det inte är ett skämt men jag tycker det är härligt uttryckt.

Lunchdejten var trevlig, och fråga nu inte om jag fick till det för en gentleman avslöjar inte sånt!

Tillbaka i skolan, glömde de viktiga papprena jag hittade hemma.
Träffade Jonas vid pendeln. Pratade osammanhängande en liten stund.
mmmkey? Ska jag sätta den här texten nu en gång för alla?
kidsen några datorer bort råkade just radera hela sin text och bröt ihop.

Jag har en dröm om att bo på orvar odds väg någon gång. Det kommer såklart inte hända inom en snar framtid men jag brukar tänka på det ibland. Idag i en av mina texter stötte jag på Orvar Odd. Han var en dum snuskgubbe i mitten av 1800talet och den sexuella dubbelmoralens era. Sen insåg jag att det bara var en snuskgubbe som använde pseudonymen Orvar Odd och att Det var en legend sen långt tillbaka. Vem hade kunnat föreställa sig det?

Marquis De Condorcet


Betydelsefull kvinnorättskämpe, och dessutom så stilig.


Idag får jag också couscous till lunch eftersom jag totalt avsaknar förmågan att bedöma mängder och gjorde för mycket igår. Men jag har iaf en spännande lunchdejt så man får säga att livet är bra ändå.

Inte så att det är tufft att plugga juridik (för det är det verkligen inte i min värld) men två saker är tuffa.
1. att ha en ryggsäck med loggan för svea rikes lag
2. gå och bära runt på lagböcker som väger mer än ett spädbarn gör i snitt
Jag vet inte varför det bara känns så. Jag ska börja bära runt på liftarens guide till galaxen, den är ju ganska tjock i alla fall.

Finn Ett Fel:

"Marquis de condorcet var en viktig revolutionary"

Jag kanske fått en släng av svengelska, fast ärligt talat vet jag inte hur det gick till.
Jag är nog bara för trött för det här. Klockan är förvisso nio men min hjärna, kropp och själ är inte byggd för morgonar.
Jag är särskild inte byggd för att hon i lånedisken som är så virrig säger att referensexet av min bok inte finns.
Hon har virrat runt saker förr så jag litar inte på henne det minsta.

Störigt är att någon knuffat ihop min dator jättenära en annan så musen är på vad som borde vara min del av bordet.
Störigt är när en gammal historia från förr kommer och sätter sig där och det är nästan i mitt knä och vi hälsar inte.
Störigt är att alla gamla trassel går i min skola.

(Dagens tema är anaforer, men kanske mest för att jag är för trött för att formulera mig.)

En sista för dagen:


Olympe De Gouge! Hon avrättades där någon gång post 1789 för att hon tyckte kvinnor skulle vara medborgare.
Dessutom var hon skådespelerska, teaterpjäsförfattare och en skarp retoriker!

mannen som sitter vid datorn brevid mig stirrar onödigt mycket. Mest på mig, men även på min dator, vilket förmodligen är det mest ohyffsade som finns. Oavsett vem du är så får jag nervösa ryckningar när någon tittar över axeln. 
Nu började han även prata med sig själv så jag antar att det är dags att call it a day! Jag minns inte ens om jag fått något gjort. Men multipla blogginlägg tyder knappast på att jag varit effektiv.

Roligt är att Emil i sin essä skriver Bob Connell. Jätteroligt. (Ja, jag fick för mig att rota igenom alla mina gamla mail och hittade ett essäutkast han skickat mig för år sedan. Den är bra är den.) Och jag saknar Emil, det är bra.

word up yo!

http://efterfem.blogspot.com/2007_08_01_archive.html
Jag gillart!


Det visar sig förresten att det inte bara är min tenta som är spydigt formulerad då jag hittar anteckningar från föreläsningar där det står saker som "Rosseau förnuft = könsmaktsordning" och liknande.

Jag läser hennes sista brev och gråter lite.


owenism?



Möt Robert Owen. Utopisk socialist från 1800talet. Samtida med Saint-Simon och Fourier-rörelserna.
Han kritiserade äktenskapet, religionen och privategendomen. Bra kille, kanske ni tänker nu men som så många andra så sumpade han det verkligen. Jämlikhet är alltid kul en liten stund, men asjobbigt när kvinnor vill vara med.

Ja, det går helt okej. Jag har med mig matlåda. Idag får jag couscousröra till lunch.
Träffade på en klassis som hade ungefär samma panik som mig. Det kändes bra!

Och att Sibel lagt upp daft bodies i sin blogg gör att jag inte kan göra det fast den är det bästa jag vet. Ni borde kolla, för den finns på youtube, tillsammans med homoerotiska pojkband, barn som säger fula ord och söta ponnies. Jag älskar söta ponnies.


Let's get old

Alltså jag mår verkligen bättre, vilket gör att jag kan få lite skrivet i alla fall. Jag känner mig mycket mer fokuserad när huvudet inte bultar. Trots att jag är nästan funktionsduglig går det inte direkt fort framåt och jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att vara spydig i tentan. Såsom att genimgående skriva Mannen (med versal i början, ja) och börja meningar i stil med "Eftersom kvinnan är svag och dum hade hon behov av en förmyndare.." och dyl. Men det är okej alltså. Vad ska hon göra åt saken?




Jag tycker fortfarande att Lacrosse är ett av Sveriges bästa band och de hjälper mig både skriva och hålla humöret uppe.

ps. två språkliga avarter att uppmärksamma: jag anväder prefixet super vilket får mig att må illa och jag tycks säga liksom mer än brukligt. Det började helt plötsaligt och nu kan jag inte sluta. ds.

vem sa att historia var tråkigt?

Sedlighetsdebatten i all ära men när seriöst läkaren Per Anders Lewin går ut och varnar för "Päderaster" och "Bugrar" är det ju höjden av fröjden.


TYST! Jag pluggar.

ljuset i mörkret



Det är skönt att veta att det fortfarande finns saker som kan pigga upp.

det är alltid när man inte tror att det kan bli värre.

Ja, alltså strömmen försvann till datorn. BARA min dator och ingen annan i biblioteket. Jag hade sparat mitt arbete på skrivbordet, det rensas när man loggar (loggas) ut. Det stinker ganska hårt och jag kan inte förmå mig att börja om. Jag är bara yr och ofokuserad.
Dock pratade jag just med Virge, det är festligt. Hon kommer till staden om två veckor. Nej, mindre, väl? Det är i alla fall toppen.

Lidandet.

åh, smärtan, den smärtan. Jag har gått och blivit seriöst sjuk på sämsta möjliga tillfälle. Det tog en evighet att gå till skolan idag, så svag och ynklig som jag är. Det är svårt bara att röra sig och ännu svårare att tänka. Har börjat så smått med tentan men allt går på halvfart. Jag får panik!

Här om dagen var det kids med gothsmink som kom och hotade Peter. Jag var inte hemma men de lär ha sagt "bus eller godis" och när han inte hade något godis krävde de små monstren pengar av honom. Kapitalismen alltså, fy skock! Kommer det fler ska jag säga "bus" och se vad som händer.


Annars funderar jag på att skriva ett CV istället jag är ju så grymt pepp på jobbet. Lea hade ett assistentjobb jag kunde söka, men jag tror jag ska satsa på det andra. Det är jätteroligt och jag kan inte säga det för då jinxar jag det nog. Men det är perfekt och det har fått mig att fundera på en framtida yrkesval.

Förra veckan fick jag två superfina komplimanger som lyste upp vardagen, tyvärr kan jag inte delge dem då jag tror sådant blir urvattnat om man delar med sig av det. Jag vill liksom bara mysa i välmående (ironiskt att jag fick en illamåendeby när jag skrev det där).


DET, mina vänner, kallar jag folkbildning!!!!

http://www.athenaspel.se/

it happens

Åh, ärligt talat. Jag och peter hade just en meningsskiljaktighet om bajs är roligt eller inte. För mig är det lite utav en naturlag. Självklart finns det undantag som bekräftar regeln och så vidare, men till syvene och sist är bajs humor.

Det är lite kärvt nu, jag har som alla andra blivit sjuk. Det är kämpigt och jag missar matchen.

Det konstiga är att jag faktiskt kommer sakna smulan fastän vi inte känner varandra. Jag är ändå missnöjd och lite vemodig över flytten.



Och nej, jag har inte ens börjat med tentan. Tick tack, vi fick den i torsdags. tick tack.

dagen i punktform

• Vi fick tentan idag och den verkar överkomlig. Men det säger jag NU.
• Fika på copacabana med kattis och eileen var topp. älska att sitta och slappaoch prata skit om handels
• Sexdagarna var fab, förutom alla psykon som dras dit. Machomän som pratar om stora snoppar och biologisttanter som håller låda på alla föreläsningar med ett intet sinande lager av dumma frågor och anekdoter
• Jag har fått lön från byggarjobbet. Riktiga pengar alltså, och imorgon kommer csnpengar
• Jag verkligen älskar min basgrupp, gör jag
• Vid universitetets tunnelbana sålde de saffransbullar och det fick mig att känna att ja, nu är det den där årstiden igen men det är okej. Det är ju till och med vintertid på söndag (vilket jag sannerligen kan behöva om jag ska vara i tid på matchen.)
• Jag fick ett sms med texten "tja bruden, vad har du på dig?" av Peter (och han menar att jag tycker om att framställa honom i dålig dager^^)


Ska jag ringa dig?

Jaha, nu behöver jag telefonnummer till alla som jag kan tänkas behöva ringa, sms'a eller som är tillräckligt läskiga för att jag måste veta om de ringer så jag kan låta bli att svara. Alltså, passar du in på den här beskrivningen kan du antingen lämna ditt nummer i kommentarsfältet nedan eller om du är känd använda dig av hemliga alternativ två dvs. skicka ett sms och berätta att det är du som innehar nummret du smsar från. Jag har nämligen kvar samma nummer som jag haft sen 14 års ålder och är grymt nöjd med det.

jag kan inte låta bli, jag kan bara inte


I'm not dead yet

Alltså sitter jag och laddar ner det bästa av riot grrls som jag kan komma på och tillika Pink. Jag kan liksom inte hjälpa att jag tycker om pink, kanske mest som fenomen, men hon är ju tuff. Hon har mycket att säga om att vara brud och det är vettigt och trallvänligt ganska ofta. Sen är ju can't hold us down som hon gjort med bl a Christina Aguilera en av mina bästa låtar och har varit så länge att jag inte minns om det är ironiskt menat eller inte.



Go christina, go!

where do yo go to my lovely?

Åh, dagens låt är verkligen Peter Sarstedt - where do you go to (my lovely) ? för att börja i helt fel ände.

Igår såg jag anders torka av sin pasta med toalettpapper. Jag blev oerhört fascinerad, men han sa att han bara ville ha lite pappersgarnityr. Som om det inte var något att tala om. Så jag lät bli.

Vi vann första matchen igår och jag fick en liten blodutgjutelse. Den superarga killen var tillbaka, men han var inte lika arg den här säsongen. Jag vet inte om jag är besviken eller ganska nöjd. Han berömde mig igår och log hjärtligt, så nog finns det en positiv sida av det hela. Och jag gillar verkligen Emeli men när hon säger att vårt lag ska heta "virrpannorna" nästa säsong känner jag att jag börjar få nog av vuxenhumor. Jag önskar att jag visste var min klubba tagit vägen... Börjar dock känna mig tillfreds i mål och mina knän är helt okej med det, oväntat nog.

Snart är det seminarie och jag har mest kikat på frågorna. Det handlar om det går an och det är ju kul men jag känner mig lagom på. Jag längtar mest efter att träffa min basgrupp och prata om ladies against feminism, sexdagarna och helgens eskapader. Jag hjerta gruppen.


(här är skarpnäck. jag saknar det bara ibland.
fast jag hänger ju där mer och mer.)

Igår träffade jag tanja på pendeln och blev hemskt glad.
Och idag är det kör och jättesnart ska vi sjunga på cabaret och jag är lite nervös men mest peppad. Lee lovade att dyka upp idag också, det är topp. Jag älskar att ha regelbundna aktiviteter med mina vänner som gör att man ses utan att anstränga sig allt för mycket.

modifiering

No man is an island
except island man
Oj så jag skrattade, på riktigt alltså.
Qlubb rosa drömmar var hemskt trevligt igår men den största vinsten av dagen måste vara alla fantastiska människor jag hann umgås med. Supermysig verkligen! Först fika med emil, sen ut till kransen och rota i byteslådan, sen hänga i färgaffären (sjukt mycket roligare än det lät) hem till tomas och vända, in till kulturhusnatten och titta på nan goldin-utställningen och hemska nycirkusmänniskor och sen iväg och klubba. Jag åkte helt djärvt dit ensam utan telefon fast jag inte visste om jag skulle hitta någon att hänga med. Och när ingen var där gick jag in ändå. Modigt, mycket modigt.


Ut på äventyr!

Idag ska jag ut på äventyr utan minsta tillgång till internets. I vanliga fall kollar jag ju mailen konstant för att se om det händer något men idag ska jag klippa navelsträngen och vara ute och busa hela dagen. Ser fram emot det. Dessutom emilhäng, vilket var oförskämt länge sedan.

Jag har tänkt mer på förbrödring.

No man is an island.



Däremot har jag envetet jämfört mitt liv med att sitta på en öde ö. Som idag när Mye frågade om jag hade ett nummer man kan nå mig på. Jag spelade kanske över en smula, men essensen är ändå rätt. Jag sitter just nu hemma nyduschad, i en tom tyst lägenhet. Alla är borta, peter kommer väl hem imorgon/i natt, och de andra två verkar inte vilja komma hem alls (men slipp då, lillis!) Jag har ingen möjlighet att kontakta någon och jag läste först nu att CK spelar ikväll. Det suger bara lite för jag skulle verkligen ha en hemmakväll med mig själv, det var meningen. Jag tycker otroligt bra om at umgås med mig själv, det ska jag inte sticka under stolen med men det känns hemskt ovant att inte kunna sms'a någon när man kommer på något kul.

Det var väldigt roligt på seminariet idag, jag kommer verkligen sakna den här läraren när delkursen är slut. Bara 6poäng och den första veckan hängde jag så inte med. Jag längtar å andra sidan till tentan så jag kan få det överstökat. Även om jag skulle misslyckas med den är det skönt att veta. Som det är nu går jag runt och känner mig lite kass som inte pluggar konstant. Men jag har iaf varit på alla seminarier och snackat goja så det står härliga till. Det är ju alltid något. igår höll jag på att somna när jag satt i tysta läsesalen i biblioteket. Alltså jag älskar den salen, men nog blir man sömnig.

Dagens boktips: (hämtat från min kurslitteratur) Det går an - C J L Almqvist

mormor i mitt hjerta!

Eftersom bror fyller år kommer mormor och hennes karl upp och hänger lite. Det är mysigt, när jag var liten åkte jag och min bror på husvagnssemester med dem. Hennes karl spelade jämt fotboll med oss, han är härlig. Och vi fiskade massor, åh den ljuva barndomen.


mormor och moster!

Idag har jag och peter införskaffat en byrå på pingstkyrkans loppis! Grymt bra, Kanske en kan få lite mer ordning på tillvaron. Jag fick åka skjuts med farbrorn från pingstkyrkan närhan skulle skjutsa byrån till oss. Han hade varit polis i 20 år.


grattis på genusvetardagen!

Hurra hurra hurra! (jag skämms dock lite för att jag igår sa till peter att genusvetardagen är lite lamt jämfört med sexdagarna. jag menade det verkligen inte.) Idag händer det saker och jag borde plugga. Hade världens softaste kväll igår och planerar lite att fortsätta med livet i det här tempot. bra och fint.

Bror fyller år i veckan och jag önskade att jag kunde komma på någon fin present till honom men det GÅR INTE. Bevisligen är det omöjligt att ge honom något han blir glad över. Till alla andra skulle jag åtminstone kunnat ge en kram eller baka kakor. Men han hatar kramar och kakor. Jag fattar inte vad jag ska hitta på för att visa min uppskattning. Tips mottages tacksamt.


Det är så mycket jag tänker att jag vill analysera och nysta i men jag glömmer det så lätt. Mycket hur människor inte är så homofoba som jag tror. Eller så är heteronormen så förutsatt att det inte spelar någon roll hur fysiska två personer av samma kön är. En av kvinnorna på kören nöp en annan i rumpan sist. Hon hoppade upp och pep, hysteriskt roligt. mmm, sidospår. Eller hur någon i min närhet sa sig leta efter ett manshångel och det väcker miljoner frågor hos mig kring genus. Tänk om man kunde byta ut genus mot ålder! Alltså person A (som lever enligt en ganska hård mononorm) går och pratar med  person B som person A är förälskad i och säger "jag skulle vilja hitta ett 30+hångel". Och det var självklart fanstän A och B kan hångla med varandra spelar det ingen roll för 30+ är en annan kategori som inte berör deras relation till varandra.

Det ska bli kul att lyssna på Tanja nästa vecka.
Hon pratar om otrohet som ett lufthål i mononormen. Jag skulle vilja jämföra det här "hångla med folk av samma kön kan omöjligt betyda något för någon"fenomenet med det.


Ps. Det kanske är förutsättningen att man ändå inte kan ligga med någon av samma kön som gör att folk kan vara så fysiska med vissa utan att lägga så mycket vikt vid det? Tanken att en ändå inte blir ihop gör att det inte spelar någon roll hur en tar på varandra eller tilltalar varandra. Som i yrrol när hon säger "Men hur skulle jag kunna varit med någon annan, jag har ju varit i afrika i ett år" och ler sitt ljuvaste leende. Jag känner mig precis som sjuksköterskan som blir anklagad för att vara rasist. Jag vill inte berätta för folk hur de ska leva sina liv och organisera sina relationer men när det inte finns någon som helst logik i det hela blir jag orolig att folk inte tänker. Aja, Jag och Mye ska i alla fall på polyföredragen nästa vecka, jag hoppas någon säger något nytt.

Semester

Mobilens försvinnande har gjort mig lugn och tillfreds med världen. Till och med försenade bussar känns okej, jag kan ju inte ens se vad klockan är så jag hinner tänka på annat. Fast jag har ett armbandsur här någonstans. Snart iväg till skolan och försöka låna lite kurslitteratur på daglån och se om något går in. Jag känner verkligen inte för att lägga en tusenlapp per delkurs på böcker så det ska lånas och lämnas tillbaka och hej o hå!

hittade just dezmond.blogg.se som skriver något i stil med "pojken som försvann" och ler så hjärtskärande och är med i mensa fast han är typ tolv (no?). Han påminner mig om Oscar från Extremt högt och otroligt nära så jag vill nästan gråta en skvätt. Livet är så hemskt och vackert ibland.

Jag har tenta nästnästa vecka, det känns helt sjukt. Jag har ju just börjat den här kursen och tillika just börjat förstå historiska epoker som sådana (Efter Gustav Vasa är min grundskoleutbildning lite suddig när det gäller historia, men det var verkligen kul när han klättrade ut genom dasstunnan) så hur ska jag kunna föra självständiga resonemang ang. kön i historien? Min gissning är att det blir mycket plugg, samt en stenhård tentavecka.


Sibel lirade death game i sin förra stad så nu jävlar är vi en hel klan!! kick ass, pokemonbarnen får passa sig i december omgången. De kommer inte kunna lämna hemmet utan att kaststjärnorna viner. myahahaha!

Jag älskar att bo här förresten. Inte bara för att det är nära till skolan (vilket jag verkligen uppskattar) men Sibel, Peter och Anders är nog de bästa människorna man kan bo med. Jag är så himla glad och harmonisk med dem.
Nu är förvisso Sibel och Anders borta resten av veckan så jag kommer nog gå runt naken hela veckan och vara mer högljudd än vanligt. Tur att Peter har spelningar och rep och dyl. hela tiden så han får vila huvudet med lite black metal.

Kete Nash förresten! Glöm inte var ni hörde det sist! Människan är fab, mysig spelning på Arvika dessutom.

Jag vet att ingen läser min blogg.

men undantaget som bekräftar regeln informeras härmed om att min mobil är trasig. TRASIG! Det finna med andra ord ingen chans att kontakta mig.

Ja, vad hände egentligen med festmetoden?

nu är klockan halvtre och bakisheten är under kontroll. Det var den verkligen inte vid elva när min klocka ringde för andra gången. Idag har jag nämligen studiedag men jag dövar samvetet med att tvätta istället. Ska nog gå till skolan snart. Men alltså... ja snart. tvätten är väl klar om ett par timmar.

Men jag har ätit frukost med anders och sibel. Jag älskar att få dela dekadansen med någon. Och vilka bättre än dem. In my heart! hade min mobilkamera varit lite bättre hade bilder på stoldansande och halvnakna män kommit upp här.


Grunden till all suveränitet vilar ytterst hos folket


Jag kan verkligen inte minnas sist jag hade så roligt. Gårkvällens sunkit var super verkligen. I båda bemärkelserna. Så grymt festligt samt sjukt trevliga människor verkligen. så jävla svettigt och ingen gnällde när man dansade på möblerna. yeah baby! Till och med nattbussen var min vän igår. synd att det är så långt till första november bara...
Nu är klockan åtta på morgonen och jag är vaken som en lärka och fortfarande full. Så jag har vaknat och sjungit dängor som "fina kukar" och dyl. för Peter för att han ska förstå storheten i sunkit. Södertäljelåten är en annan klassiker att återge för världen.

Sibel ska klippa mig, snart kommer ni inte känna igen mig!

bra initiativ:

KommentarTid 
P.A.  ([email protected]) om Kanelbullens dag:
jag kompenserade det där kommers-jippot med att sno en stor jävla kanelbulle i en korridor på SU idag. jag var inte ens hungrig, men jag kände att nånting måste göras (stjälas)!

åh gud

jag är så himla sugen på hiphop.
och rökelse.



på tal om inget alls så har peter sparkat sin gamla stylist.

vad hände med festmetoden?

Alltså jag brukar vara den som slutar dricka tidigt, häller i mig vatten innan jag åker hem och nyktrar innan jag ska lägga mig. Igår drack jag vodka och rödvin och öl relativt tidigt, för att fortsätta med öl och lite absinth framåt tretiden varpå jag börjar gråta och åker hem. Värd kväll? Idag höll jag på att kräkas på172an (skitbussen av alla skitbussar) då jag lätt blir åksjuk och inte bör kombinera det med bakis. Nu bakar jag bullar med sibel, det är bra!

Konstigaste idag var att åka suv med en enorm dobberman. Alltså jag är inte den som är van att åka suv eller ha en dobberman över mig. Men jag antar att det gick bra, dagen är bättre än gårdagen.


Ps. Jag är så hemskt glad att anders korrekturläst min tenta med ett genuint intresse och förmåga till konstruktiv kritik. ds.

Kanelbullens dag

...är ju tekniskt sett mitt enda tillfälle att fira kapitalismen då jag undviker jul och alla hjärtans dag. Trots det blev inga bullar bakade och istället ska jag dansa techno och har druclit drinkar och ska till darling L8. yeah.

OCH TENTAN ÄR INNE!!!1

Nu har jag alltså långhelg medan de andra stackarna sitter hemma och våndas över sina halvskrivna tentor. johodå! jag vet nog hur människor är. Först oroade jag mig för att någon skulle ha skrivit exakta en likadan hemtenta förut så jag skulle bli anklagad för plagiat precis som i veronica mars (jag hatar när det händer), sen att jag skulle lämna tentan i fel fack tex. juridik, nu vet jag inte riktigt vad jag ska oroa mig för men jag klarar då INTE att vänta tre veckor på att få tillbaka den. Det är vinna eller försvinna. Lillis lärare ger aldrig kommentarer på tentor förutom betyg. Jag tror jag dör om jag inte får en kommentar. se mig, bekräfta mig! Fast Lillis sa att min tenta var bra skriven och det betyder mycket.


eftersom min bilddagbok ligger efter

Det bästa av min och peters orsasemester:











tentatenta!

E-day är alltså allt som är fel här i världen. Det symboliserar ALL ondska i världen och jag är trött på idioter som går runt med speciellt upptryckta munkjackor med loggan. Jag är trött på att datorn säger "välkommen till e-day" när jag loggar in. vidrigheten.

Idag försöker jag få in något om patologisk heterosexualitet i tentan. Det kan man väl kosta på sig!



Vi skulle haft gruppträff men den blev inställd. Egentligen ganska skönt för då har jag mer tid att skriva. Hur som helst korrekturläser anders min tenta och det är guld. Det absolut bästa är när han skriver "(en punkt för mycket här som jag tog bort) " I röd stil. Så himla rart.

RSS 2.0