tidningen Land pratar naket.



Läste av mer eller mindre oförklarliga anledningar tidningen land idag. Där berättades om en person som var på orsa bibliotek och försökte gå in på Ränningsvallens byalags hemsida för gubbkalendern. Artikeln i land står under "tokiga notiser" och har en ton som får det att låta helt vansinnigt att en nakenkalender med gubbar från härjedalen tolkas som vuxet material och bibliotekets porrspärr slår in.

Vad säger det egentligen att personen som skriver i land (och inte helt otroligt fler personer med den) anser att porr eller vuxet material är något helt annat än nakna gubbar. Är detta för att människor efter en viss ålder inte kan anses sexiga, och därför inte kopplas till oanständighet utan mer humor. Sammanhanget skulle mycket väl kunna tolkas som sexuellt utmanande då de ofta har verktyg och jobbar på bilderna.
Eller handlar det om att vi inte är vana vid att objektifiera män? Att den heterosexuella mannen, hur avklädd han än är, inte kan vara där för någon annans tillfredsställelse. Det blir en tokrolig tanke att någon skulle bli upphetsad av bilderna, trots att de säljer riktig bra.

Kommentarer
Postat av: SysterSmisk

Tokrolig vet jag inte, snarare skräcktanke. Finns det nån som går igång på gubbkött?

2010-01-31 @ 21:31:13
URL: http://redbanner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0