love is in the air!


Imorse suckade ptr  om att han inte skulle kunna äta hela sitt monstruösa äpple och jag fick ett tillfälle att säga "om du har ett äpple vill du dela det med mig?" och dagen började prima. På sistone har jag vaknat av att någon ligger och spelar nintendo ds brevid mig i sängen. Det är ganska rart ändå.
Jag älskar ledighet och långfrukost i soffan. På helger får man vara lite seg, dricka kaffe till frukost och chilla.
Sen begav vi oss mot söder och lallade runt ett tag för att sedan landa på en uteservering med en öl i nyporna. Det är inte fy skam!

Nu är vi hos mor för att min symaskin bor här. jag har sytt ett I-podfodral i turkos (nej, jag har inte köpt en I-pod men snart kommer lönen. snart kamrater!!1) och sytt om en taxitröja. Min bästa taxianekdot är förresten när kockis helt spontant kallade sin stammiskund för taxibög. Det var alltså med kärlek, måste understrykas.


Eftersom jag inte kan sy utan avledande manövrar (tänker jag för mycket blir det garanterat fel) har tv'n skvalat i bakgrunden. Alltså skona mig, vad femman är otroliga i sina programidéer. När det kommer ett program om bäbisar som bara är skrikande bäbisar bytte vi äntligen kanal. lättja är en döddsynd.

Igår tittade jag lite på Veronica mars <3 som någon underbar människa lyckats ladda ned till mig äntligen. Det är så spännande och så mycket nutidsreferenser, som guitarr hero och paris hilton. Det är spännande tycker jag, man känner sig nästan interaktiv ^__^
Sen gick vi till Tigris (stammis-alkis-förorts-haket i skarpnäck) och tittade på karaoke. Det är så otroligt klassiskt verkligen, love is in the air, åh vilken karl, osv. Min absoluta favorit var där och sjöng johnny cash, men han var tyvärr tvungen att dra innan han sjöng sin andra låt (dylan). jättehärlig röst + musiksmak. bueno!

Imorgon ska jag skriva om Annika, om jag har tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0